Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736718427

Amistoso (Int.) 736718427 Información oficial sobre el partido 736718427 en Hattrick

24.07.2024 10:00:00

ProRO_2 Alineación oficial del equipo 'ProRO_2' en el partido 5 - 3 Sporting Club Balaidos Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Balaidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ProRO_2 Alineación oficial del equipo 'ProRO_2' en el partido 5 - 0 Sporting Club Balaidos Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Balaidos' en el partido
Tiene un resultado normal 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ProRO_2

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jason Owen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ProRO_2 es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Bogdan Haţegan va donar a ProRO_2 un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Costel Metehău va incrementar l'avantatge de ProRO_2 amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ProRO_2 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Costel Metehău va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): ProRO_2 va aconseguir el 5 - 3 quan Voicu Carabăţ va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Robert Flueraşu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Florin-Daniel Vârgă havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Marius Gagu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Bogdan Haţegan gairebé va marcar per a ProRO_2 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul Mogâldea de ProRO_2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florin-Daniel Vârgă.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Marius Gagu, el jugador de ProRO_2 va ser expulsat al minut 84.

Sporting Club Balaidos

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 en Antonio Ayora va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Eustachio Candeli estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio Ayora va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 72.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Angelo Carrasco va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Sporting va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eustachio Candeli va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Raül Signes aquest no va estar a l'altura.