Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736718249

Amistoso 736718249 Información oficial sobre el partido 736718249 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Asturias Paraíso Racing S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Asturias Paraíso Racing S.A.D.' en el partido 4 - 6 Petaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Petaca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Asturias Paraíso Racing S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Asturias Paraíso Racing S.A.D.' en el partido 6 - 2 Petaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Petaca C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturias Paraíso Racing S.A.D.

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Asturias va posar-se per davant 1 - 0 al minut 24, quan Guillermo Ocejo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Asturias s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Benjamin Sinsheim per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 l'àrbitre va premiar Asturias amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Guillermo Ocejo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Péter Mózner va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Asturias, José Luis Cantabrana, que va marcar, sense saber com, el 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ruprecht Elsasser de Asturias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ruprecht Elsasser va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Asturias va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Cantabrana de Asturias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Petaca C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Vitín Rocafort per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 42 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pedro Oriol Durán marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Leonardo Barbieri va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Serna Pareja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Javier Palmas Miranda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 3 - 5 per a Petaca.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Guillermo Solano va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 4 - 6 al marcador per a Petaca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Javier Palmas Miranda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Cornel Nichituş de Petaca no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Marcos Prado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Irulegui de Petaca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.