Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736717050

Amistoso (Int.) 736717050 Información oficial sobre el partido 736717050 en Hattrick

23.07.2024 19:15:00

Mortadella Alineación oficial del equipo 'Mortadella' en el partido 0 - 5 Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mortadella Alineación oficial del equipo 'Mortadella' en el partido 0 - 1 Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mortadella

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mortadella va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ridvan Simaku va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mortadella, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Manuel Fernando Samper va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Intermitente FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Quan passaven 22 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Intermitente. En Fawaz Al-Marwani va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Ionuţ Petruţ va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Zdzisław Wojtasiak va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mats Løvaas de Intermitente l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 61 de partit.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Intermitente va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Fawaz Al-Marwani va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jari Mansikkamäki va ser clau en la jugada d'atac de Intermitente al minut 9, quan ell mateix va fer una passada brutal a Fawaz Al-Marwani, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.