Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736714978

Amistoso (Int.) 736714978 Información oficial sobre el partido 736714978 en Hattrick

24.07.2024 07:45:00

Fc Lembeh Alineación oficial del equipo 'Fc Lembeh' en el partido 6 - 0 Deportivo River Pate Alineación oficial del equipo 'Deportivo River Pate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Fc Lembeh Alineación oficial del equipo 'Fc Lembeh' en el partido 8 - 0 Deportivo River Pate Alineación oficial del equipo 'Deportivo River Pate' en el partido
Tiene mala suerte 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Lembeh

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Lembeh, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Silvério de Jesus per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yeyen Runtuwene, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Lembeh.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vino Cahyowibowo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Richardo Natsir es va introduir dins la defensa central al minut 50, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lembeh va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yeyen Runtuwene progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Silvério de Jesus arribés a peus de Rasya Sugeng, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lembeh el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Al minut 15 un refús amb el peu d'en Jorge Ernesto Mastronardi va anar a parar als peus del Maman Matulessy que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Haedar Ramdani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 76 (Ocasión de penalti): En Yeyen Runtuwene va llançar un penal al minut 76. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Rasya Sugeng una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Jorge Ernesto Mastronardi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Jorge Ernesto Mastronardi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Haedar Lala es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportivo River Pate