Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736714189

Amistoso 736714189 Información oficial sobre el partido 736714189 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Moules C.F Alineación oficial del equipo 'Moules C.F' en el partido 4 - 0 RC Belta Alineación oficial del equipo 'RC Belta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moules C.F Alineación oficial del equipo 'Moules C.F' en el partido 2 - 0 RC Belta Alineación oficial del equipo 'RC Belta' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moules C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Moules va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Ditmar van Rijswijk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Belta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Diego Martín la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Moules es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 38.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Moules va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Josep David de Dòria va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Moules va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josep David de Dòria progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patrik Andrási! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Salazar Rojas va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Rodolfo Balteş va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Moules van sortir al contraatac al minut 22, però Joran Verbraeken va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ditmar van Rijswijk va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nguyễn Nhật Linh va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Johann-Christian Enzlberger de Moules va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nguyễn Nhật Linh.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep David de Dòria de Moules es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

RC Belta

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Rubio Baños ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eusebio Bajo Fernández, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Utrillas de Belta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.