Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736712970

Amistoso (Int.) 736712970 Información oficial sobre el partido 736712970 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Meraki Team Alineación oficial del equipo 'Meraki Team' en el partido 1 - 4 Kodis BVB 09 Alineación oficial del equipo 'Kodis BVB 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Meraki Team Alineación oficial del equipo 'Meraki Team' en el partido 2 - 7 Kodis BVB 09 Alineación oficial del equipo 'Kodis BVB 09' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meraki Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Xildás Candeda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Meraki, Rafael Baroja, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jacinto Herada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Meraki van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gábor Dombi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Baroja de Meraki es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Kodis BVB 09

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Theis Zoffmann per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): En Johann Lenhart donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 63 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al BVB09 per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Johann Lenhart. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Johann Lenhart va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a BVB09 gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Rostislav Krajča va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BVB09 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marko Bodiroga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.