Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736712075

Amistoso (Int., RC) 736712075 Información oficial sobre el partido 736712075 en Hattrick

24.07.2024 15:45:00

mahed_city Alineación oficial del equipo 'mahed_city' en el partido 1 - 2 Estrella Azul C.F Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mahed_city Alineación oficial del equipo 'mahed_city' en el partido 0 - 2 Estrella Azul C.F Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mahed_city

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Mehdi Gharabaghi del CITY va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Walter Dooms que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CITY van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rinalds Jostmanis va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Estrella Azul C.F

Goles Goles

  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 75. L'anotador per Estrella va ser Julien Chemin, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Estrella agafava avantatge al minut 77 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juliën Witbaard amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mattéo Joseph ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Estrella va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Paul Crawford va quedar-se sol davant el porter Léo Luís Rocha Chaves, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Soma Kozma va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Léo Luís Rocha Chaves va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Estrella va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Soma Kozma que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Estrella a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Soma Kozma va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Soma Kozma sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Mihail Dan al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.