Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736711974

Amistoso (Int.) 736711974 Información oficial sobre el partido 736711974 en Hattrick

23.07.2024 20:30:00

Inglourious BastardsX Alineación oficial del equipo 'Inglourious BastardsX' en el partido 6 - 2 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Inglourious BastardsX Alineación oficial del equipo 'Inglourious BastardsX' en el partido 9 - 0 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inglourious BastardsX

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, Inglourious aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Siebren Gander va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Inglourious contenien la respiració mentre en Manfred Milz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Inglourious i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 59 minuts de joc. Mentre en Max Bühler el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En August-Peter Bätz va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 2.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Michael de Mos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Inglourious, August-Peter Bätz, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Inglourious va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en August-Peter Bätz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Als 88 minuts de joc, els nois de Inglourious van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Max Bühler augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Inglourious va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop August-Peter Bätz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Inglourious per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan August-Peter Bätz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manfred Milz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Robbin Lannoy va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manfred Milz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Enzo Héctor Segurel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Nogales de Inglourious va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

U.D.UTICA

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Oliver Mehrer va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Leslie Looms, al minut 73 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hans-Friederich Schlegell de U.D.UTICA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.