Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736711918

Amistoso 736711918 Información oficial sobre el partido 736711918 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Newton Heath LYR Football Club Alineación oficial del equipo 'Newton Heath LYR Football Club' en el partido 3 - 6 Zaragoza SAD Alineación oficial del equipo 'Zaragoza SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Newton Heath LYR Football Club Alineación oficial del equipo 'Newton Heath LYR Football Club' en el partido 1 - 3 Zaragoza SAD Alineación oficial del equipo 'Zaragoza SAD' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newton Heath LYR Football Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jason Lee Schwerdtfeger, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Newton HLF va reduir el marcador al minut 84 a 2 - 6 quan Miquel Montrabeta va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alessandro Cacciatore, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasilis Monchiero de Newton HLF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Meléndez.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pantxoa Imitarte de Newton HLF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zaragoza SAD

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Recasens per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Aké Kozoloa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Sophus Therkildsen va augmentar l'avantatge de Zaragoza a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kike Gary va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sam Messiaen de Zaragoza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 76 de partit.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Kike Gary entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zaragoza, un peu providencial d'en Francesc de Pau Cortell va situar el 1-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Sam Messiaen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Aravo Sorogoyen de Zaragoza va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jordi Antoni Pellicer al minut 65 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Aké Kozoloa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zaragoza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Francesc de Pau Cortell de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.