Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736711716

Amistoso (Int.) 736711716 Información oficial sobre el partido 736711716 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Athlantic Balompie Alineación oficial del equipo 'Athlantic Balompie' en el partido 4 - 3 ProStitute Alineación oficial del equipo 'ProStitute' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athlantic Balompie Alineación oficial del equipo 'Athlantic Balompie' en el partido 4 - 0 ProStitute Alineación oficial del equipo 'ProStitute' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athlantic Balompie

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Athlantic va ser Octavian Săvăstru.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Gil Cano va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Athlantic va augmentar la diferència quan Efrén Casaldearriba no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Athlantic prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Pascasio Laya va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Athlantic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pascasio Laya, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Gutiérrez de Foz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Athlantic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Pablo Gil Cano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Efrén Casaldearriba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ProStitute

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Teymour Pourdanesh de ProStitute va fer un bon esprint per escapar-se de Eneko Arzubiaga i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Paolo Stabellini.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): ProStitute van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 51, quan Pierluigi Ribis va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): ProStitute va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Cristiano Nironi.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El ProStitute va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Cristiano Nironi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vincenzo Perego de ProStitute es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teymour Pourdanesh.