Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736711293

Amistoso (Int.) 736711293 Información oficial sobre el partido 736711293 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Sly Decay Alineación oficial del equipo 'Sly Decay' en el partido 1 - 2 ATLETICO MANFRO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MANFRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sly Decay Alineación oficial del equipo 'Sly Decay' en el partido 2 - 0 ATLETICO MANFRO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MANFRO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sly Decay

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Oswald Allison va donar a Decay un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Abdelmoussawir Hulskers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eugenio Polinedrio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 214 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Decay tenia un penal al seu favor al minut 87, però el porter va aturar el xut de Mirosław Bakalarski amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Eugenio Polinedrio, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Campelo de Decay va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ATLETICO MANFRO

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giuseppe Riente va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ATLETICO, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Nevio Valsecchi encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Benedetto Savini només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Nevio Valsecchi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): ATLETICO van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 61 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Giuseppe Riente no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Rubén Sauerma, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stefano Barlocco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Severino de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Claudio Frosini de ATLETICO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.