Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736710937

Amistoso (Int., RC) 736710937 Información oficial sobre el partido 736710937 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

F.C. Arganzuela Alineación oficial del equipo 'F.C. Arganzuela' en el partido 1 - 2 siberia Alineación oficial del equipo 'siberia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Arganzuela Alineación oficial del equipo 'F.C. Arganzuela' en el partido 2 - 0 siberia Alineación oficial del equipo 'siberia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Arganzuela

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sisebuto Cervela de Arganzuela va fer un bon esprint per escapar-se de Artyom Brysin i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Progress Himoonde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Amb 47 minuts disputats, Progress Himoonde gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Egor Penchukov va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arganzuela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àngel Algilaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Àngel Algilaga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Carlos Burguete va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Àngel Algilaga gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Arganzuela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Rolf Stelzl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oriol Meléndez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

siberia

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Artem Tsinskiy va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joël Grant es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Kumantsov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Joël Grant de siberia va fallar un penal al minut 89. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.