Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736709556

Amistoso (Int., RC) 736709556 Información oficial sobre el partido 736709556 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido 2 - 3 Szeged TK Alineación oficial del equipo 'Szeged TK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido 0 - 2 Szeged TK Alineación oficial del equipo 'Szeged TK' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Castilla

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Luis Moncada igualava per Castilla en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Aldo Vader va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Galo Revón de Castilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Velaz de Cabrera de Castilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Castilla, Jesús Velaz de Cabrera, col·locà la pilota just a les mans d'en Abraham Godthaab. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Aitor Indarteko de Castilla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cristian-Andrei Mesas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Abraham Godthaab va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Castilla i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Roger Comajuncosas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Antonio Clavijo xutant per a Castilla va fer anar la pilota just on la volia, però Abraham Godthaab, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Castilla Palmiro Reboredo va intentar enganyar Abraham Godthaab amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.

Szeged TK

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Szeged va ser finalitzada des de l'esquerra per Hoàng Nhất Tiến al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Balázs Virág, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Hoàng Nhất Tiến quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Balázs Virág va estar a punt de posar per davant a Szeged amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Palmiro Reboredo va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Győző Filadelfi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Szeged va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 104, quan Balázs Virág va quedar-se sol davant el porter Palmiro Reboredo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Santiago Pona va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Palmiro Reboredo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Szeged Hoàng Nhất Tiến va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): József Rajczi de Szeged va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Szeged Balázs Virág, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Palmiro Reboredo. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Guy N'Zalasset de Szeged, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Palmiro Reboredo en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Santiago Pona va xutar fora per a Szeged, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Győző Filadelfi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Szeged.