Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736709295

Amistoso (Int., RC) 736709295 Información oficial sobre el partido 736709295 en Hattrick

23.07.2024 19:20:00

gollum Alineación oficial del equipo 'gollum' en el partido 3 - 5 Chancla de verano Alineación oficial del equipo 'Chancla de verano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gollum Alineación oficial del equipo 'gollum' en el partido 0 - 2 Chancla de verano Alineación oficial del equipo 'Chancla de verano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gollum

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Philipp Günther va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a gollum.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): gollum prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Philipp Günther va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Paolo Chiani de gollum va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 97 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jesús Miguel Henche va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gollum, l'equip va recuperar la pilota al minut 102 i va contraatacar. En Lorenzo Lanzotti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Gregory Case de gollum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gregory Case de gollum per doble groga al minut 35.

Chancla de verano

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Otili Laurentzena va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 32: 1 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Als 55 minuts de partit, Gonzalo Gabirondo de Chanclas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de Chanclas César Gells va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Chanclas va ser finalitzada des de l'esquerra per César Gells al minut 95. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 184 Minuto 104 (Gol de penalti): Passaven 104 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Otili Laurentzena va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aleix Subirà ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7 Victorino Salas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lorenzo Salvalai va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ricardo Portabales va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gonzalo Gabirondo quasi aconsegueix empatar per Chanclas al minut 29, però Lorenzo Salvalai va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Gabirondo va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Ricardo Portabales va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Gurendes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Victorino Salas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.