Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736708902

Amistoso (Int., RC) 736708902 Información oficial sobre el partido 736708902 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 2 - 4 Dinklager SC Alineación oficial del equipo 'Dinklager SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 1 - 2 Dinklager SC Alineación oficial del equipo 'Dinklager SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Carlo F.A.

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marc Madí. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Iván Dalmases de NewCarlo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Parada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Calvillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Niels Achat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enrique Nicolás, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 202 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al 108, Jesús Mármol hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Niels Achat. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Dinklager SC

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Un mica després, Timo Flasinski de Dinklager va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 90 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Enzo Paolo Mavros va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Passats 102 minuts de partit, Dinklager es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Kaare Meiniche es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 107 (Gol por el centro): Jesper Enggård de Dinklager va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 107. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): Amb 35 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Enzo Paolo Mavros va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Adam Velecký va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Belako Arnuko va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 40 (Ocasión de falta): Enzo Paolo Mavros va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 40.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Massimo Sirena ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Joaquín Peregrín va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Belako Arnuko va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Sirena de Dinklager va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timo Flasinski de Dinklager es va guanyar la targeta groga merescudament.