Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736708601

Amistoso (RC) 736708601 Información oficial sobre el partido 736708601 en Hattrick

24.07.2024 12:20:00

Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido 2 - 0 Los Enigmáticos Alineación oficial del equipo 'Los Enigmáticos' en el partido
2 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
47 % Posesión 45' 53 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Normal
Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido 2 - 0 Los Enigmáticos Alineación oficial del equipo 'Los Enigmáticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido 1 - 1 Los Enigmáticos Alineación oficial del equipo 'Los Enigmáticos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de León CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Enigmáticos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Robby Dalby la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 10.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Jakub Chalupa va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 67 de joc. Noé Guilleuma es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En João Callera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Robby Dalby una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Andrea Merlini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Jakub Chalupa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrea Merlini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Charles Danner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gede Widiantoro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Guillermo Posadas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gede Widiantoro de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noé Guilleuma es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Enigmáticos

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 15 (Ocasión de falta): En José María Peñalver, al minut 15 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.