Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736708104

Amistoso (Int., RC) 736708104 Información oficial sobre el partido 736708104 en Hattrick

24.07.2024 13:00:00

Yellow Red Emelgem Alineación oficial del equipo 'Yellow Red Emelgem' en el partido 3 - 0 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yellow Red Emelgem Alineación oficial del equipo 'Yellow Red Emelgem' en el partido 1 - 1 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,0 % 21,7 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yellow Red Emelgem

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tristen Schelstraete ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yellow Red es posava per davant 1 a 0.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 36 minuts de joc, Vladimir Škoda, corrent com un esperitat, superà primer Tayyip Fuzuli per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Yellow Red van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Filip Ołdziejewski.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Marco Civiello arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabian Mitrione. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Yellow Red van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 53 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Filip Ołdziejewski, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Fabian Mitrione, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Yellow Red van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de İsmet Sanal des de l'esquerra va sortir desviat.

Sabadell C.E.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Timothy-Patrick Brombacher va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rik Dujardyn, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Sabadell van seguir progressant per la banda dreta. Vladimir Aerts va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.