Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736707769

Amistoso (Int.) 736707769 Información oficial sobre el partido 736707769 en Hattrick

24.07.2024 10:00:00

F.C. R.V.L. Alineación oficial del equipo 'F.C. R.V.L.' en el partido 1 - 3 Vikings T.E. Alineación oficial del equipo 'Vikings T.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. R.V.L. Alineación oficial del equipo 'F.C. R.V.L.' en el partido 2 - 2 Vikings T.E. Alineación oficial del equipo 'Vikings T.E.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. R.V.L.

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Matis Hanot de R.V.L. va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de R.V.L. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Agostino Vinci, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Agostino Vinci va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Max Grífols de R.V.L. va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Max Grífols va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Vikings T.E.

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Vikings va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de José María Marcos.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 42, quan Fermín Morell va posar els visitants Vikings per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vikings. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Vito Agruchave xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Asclepiodoto Uixera després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sylvester Feldthaus va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del R.V.L.. La jugada d'estratègia del Vikings per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fermín Morell va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fermín Morell al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Antoni Aixà de Vikings va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.