Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736707034

Amistoso (Int., RC) 736707034 Información oficial sobre el partido 736707034 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

ParXena Alineación oficial del equipo 'ParXena' en el partido 1 - 5 LES DIEUX DU FOOT Alineación oficial del equipo 'LES DIEUX DU FOOT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ParXena Alineación oficial del equipo 'ParXena' en el partido 0 - 3 LES DIEUX DU FOOT Alineación oficial del equipo 'LES DIEUX DU FOOT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ParXena

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Rainier de Vocht trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Cyrill Roquet des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Martín Cereto va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sibrand Kan de ParXena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LES DIEUX DU FOOT

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Franciszek Kowalczuk de DIEUX va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 23, DIEUX va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dominador Dano.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a DIEUX l'avantatge per 0 - 3. Giovanni Paro en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DIEUX van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giovanni Paro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paco Iturbide sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 88 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Giovanni Paro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paco Iturbide que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Franciszek Kowalczuk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): DIEUX van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Franciszek Kowalczuk va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.