Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736706403

Amistoso (Int.) 736706403 Información oficial sobre el partido 736706403 en Hattrick

24.07.2024 15:45:00

esteghlal ashkanan Alineación oficial del equipo 'esteghlal ashkanan' en el partido 2 - 2 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
esteghlal ashkanan Alineación oficial del equipo 'esteghlal ashkanan' en el partido 0 - 3 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteghlal ashkanan

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Afonso Domingos Melo va marcar al minut 73 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Farjam Davoudi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de esteghlal i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Ashkan Davoudi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de esteghlal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pauli Pirttioja, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Seliger de esteghlal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

setter

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Dani Corp va posar els visitants setter per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, setter va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ashkan Talebi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del setter que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio García, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.