Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736706045

Amistoso 736706045 Información oficial sobre el partido 736706045 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Sir's Team Alineación oficial del equipo 'Sir's Team' en el partido 0 - 2 Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sir's Team Alineación oficial del equipo 'Sir's Team' en el partido 1 - 0 Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sir's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sirs va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Stepan Protsiuk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Sotolongo de Sirs es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Medina Arias de Sirs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bald&Bankrupt

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fernando Medel de Bald&Bankrupt va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Víctor Serrano Lázaro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bald&Bankrupt, un peu providencial d'en Alberto Medel va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Víctor Serrano Lázaro va marxar per velocitat al minut 2 i va fer una passada de la mort a Fernando Medel, però aquest va fallar.
  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Fernando Medel va xutar magistralment una falta al minut 15 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bald&Bankrupt, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Txema Tenorio Tirado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.