Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736705542

Amistoso (Int., RC) 736705542 Información oficial sobre el partido 736705542 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 4 - 2 Kraljevi vikenda Alineación oficial del equipo 'Kraljevi vikenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 2 - 1 Kraljevi vikenda Alineación oficial del equipo 'Kraljevi vikenda' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Ourense

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Athletic equilibrava la balança al minut 38. En Iancu Login, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pedro Padial va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 78.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Richi Vélez de Guevara va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Iancu Login podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Padial progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Benedicto Laviña no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Athletic va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 赵 (Zhao) 若嘉 (Ruojia) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Padial va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Bruno Gilić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de 凌 (Ling) 偌光 (Ruoguang) de Athletic va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Iancu Login al minut 76 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Pries va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Kraljevi vikenda

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Lovro Hrženjak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kraljevi, un peu providencial d'en Nolen Šebljanić va situar el 0-1 al panell digital.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kraljevi prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Nedjeljko Kresoja.