Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736705459

Amistoso (Int.) 736705459 Información oficial sobre el partido 736705459 en Hattrick

24.07.2024 13:30:00

oudjes Alineación oficial del equipo 'oudjes' en el partido 1 - 3 Toxiria cf Alineación oficial del equipo 'Toxiria cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
oudjes Alineación oficial del equipo 'oudjes' en el partido 3 - 1 Toxiria cf Alineación oficial del equipo 'Toxiria cf' en el partido
Tiene mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oudjes

Goles Goles

  • 104 Minuto 59 (Gol de penalti): oudjes aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Robrecht de Kerchove al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Delano Deceuninck va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Álvaro Lobo Campos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): oudjes va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Anas Pirotte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Delano Deceuninck va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de oudjes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Anas Pirotte hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): oudjes va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 56 que Álvaro Lobo Campos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan Danny 'TheTorpedo' Lange des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Danny 'TheTorpedo' Lange va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Toxiria cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Toxiria prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Andrew Roselli.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Toxiria va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Nacho Copas la va transformar en el 0 - 2.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Passaven 49 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nacho Copas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Picio Landín de Toxiria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.