Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736703498

Amistoso (Int.) 736703498 Información oficial sobre el partido 736703498 en Hattrick

24.07.2024 19:20:00

Fk Kalnai Alineación oficial del equipo 'Fk Kalnai' en el partido 3 - 2 tristoños fc Alineación oficial del equipo 'tristoños fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fk Kalnai Alineación oficial del equipo 'Fk Kalnai' en el partido 3 - 0 tristoños fc Alineación oficial del equipo 'tristoños fc' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fk Kalnai

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Vykontas Leleckas facilitava les coses al Kalnai amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kalnai. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Matthys Berns xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Kalnai prenia la batuta de l'encontre al minut 85, quan en Edis Tiulkinas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Kantautas Ramaneckas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Alexandru Nimară va fallar un penal al minut 72.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edis Tiulkinas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Italo Macías de Kalnai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tristoños fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Viktor Zubkov quedar desmarcat i marcar per a toños al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 84 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kazimierz Seremak.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roberto Prada va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Viktor Zubkov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viktor Zubkov de toños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.