Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736702007

Amistoso (Int., RC) 736702007 Información oficial sobre el partido 736702007 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido 3 - 2 Boston Club Alineación oficial del equipo 'Boston Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido 2 - 0 Boston Club Alineación oficial del equipo 'Boston Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Austin Morton, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 56 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gianluigi Dardari va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Soriano Apodaca va enviar un xut des de 40 metres al minut 71, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 109, Salvador Rustany de Cadiz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cadiz Salvador Rustany, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alexandru Grebenişan. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Víctor Maine va xutar fora per a Cadiz, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Roberto Rottensteiner de Cadiz va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Soriano Apodaca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Cadiz.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cadiz, Austin Morton, col·locà la pilota just a les mans d'en Alexandru Grebenişan. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Dulantz Aizpuru va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.

Boston Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de Boston va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Costinel Drăghici va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Boston van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Sorin Stancu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Boston va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sorin Stancu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boston va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dragoş Ţibuleac, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boston va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sorin Stancu va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Boston van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sorin Stancu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 117 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Boston, l'equip va recuperar la pilota al minut 117 i va contraatacar. En Răzvan Saghin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radosław Bluj de Boston amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cătălin Surlă de Boston es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Dragoş Ţibuleac de Boston va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Cristian Chende de Boston, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dulantz Aizpuru en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Boston, Andrei-Cristian Grosu, col·locà la pilota just a les mans d'en Dulantz Aizpuru. El marcador: 1 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Boston Mihai Băşulescu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Boston Răzvan Saghin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dulantz Aizpuru. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Costinel Drăghici va xutar fora per a Boston, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!