Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736701544

Amistoso (Int.) 736701544 Información oficial sobre el partido 736701544 en Hattrick

24.07.2024 10:00:00

SupremQ Alineación oficial del equipo 'SupremQ' en el partido 1 - 3 Rubycon Alineación oficial del equipo 'Rubycon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SupremQ Alineación oficial del equipo 'SupremQ' en el partido 3 - 2 Rubycon Alineación oficial del equipo 'Rubycon' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,1 % 14,2 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SupremQ

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Ştefan Afrem de SupremQ va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el SupremQ va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrii Grygoryk no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): İsmet Sözmen de SupremQ va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): SupremQ va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Aad Kraak va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Francisco Soto Martínez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Aad Kraak va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SupremQ sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marius Ichimescu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aad Kraak de SupremQ va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en İsmet Sözmen es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Rubycon

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Juan López Herrero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Martí Seré va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rubycon, al minut 35. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Simó Costa va augmentar l'avantatge de Rubycon a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Rubycon van sortir al contraatac al minut 28, però Martí Seré va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Rubycon sortien al contraatac. La falta llançada per Diego González de Prado va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Garbalda es va quedar sol davant del porter, al minut 60. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rubycon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Thomas Berche, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.