Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736700848

Amistoso (Int.) 736700848 Información oficial sobre el partido 736700848 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Magic LumTeam Alineación oficial del equipo 'Magic LumTeam' en el partido 2 - 4 Dinamo Roskilde Alineación oficial del equipo 'Dinamo Roskilde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Magic LumTeam Alineación oficial del equipo 'Magic LumTeam' en el partido 2 - 4 Dinamo Roskilde Alineación oficial del equipo 'Dinamo Roskilde' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic LumTeam

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joonas Lyytikäinen el va rematar Ramzi Aouadhi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Bartłomiej Sulka igualava per LumTeam en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Bartłomiej Sulka quasi marca en una jugada assajada de córner que Luis Serna havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Ramzi Aouadhi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): LumTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Floriano Corbellini en un 1 contra 1 amb el porter Sylvester Bach Jensen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartłomiej Sulka de LumTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dinamo Roskilde

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Roskilde va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Magni Hástein va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlo Di Blasi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Roskilde. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Vince Zsíros xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Henry Lamy va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Roskilde.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Shauli Gafni es va quedar sol davant del porter, al minut 6. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28 de partit, Leonid Feshin de Roskilde va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Henry Lamy va enviar un xut des de 40 metres al minut 55, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lau Lassen va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.