Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736698836

Amistoso 736698836 Información oficial sobre el partido 736698836 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

NoGame Alineación oficial del equipo 'NoGame' en el partido 2 - 2 pallarofa cf Alineación oficial del equipo 'pallarofa cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NoGame Alineación oficial del equipo 'NoGame' en el partido 1 - 3 pallarofa cf Alineación oficial del equipo 'pallarofa cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoGame

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Luis Alfredo Galván va donar a NoGame un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): NoGame va agafar avantatge al minut 52 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jupp Grillener fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Tomeu Fumadó, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En José Berbegal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Steven Ilsø va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

pallarofa cf

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador visitant Samuel Ussía va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 23 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Samuel Ussía.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Adrián Almunia va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Adrián Almunia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Lasse Åhquist de pallarofa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Lasse Åhquist quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Masagué.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Masagué va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.