Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736697941

Amistoso (Int.) 736697941 Información oficial sobre el partido 736697941 en Hattrick

23.07.2024 19:25:00

FC Down Street Alineación oficial del equipo 'FC Down Street' en el partido 3 - 2 chavosteam return Alineación oficial del equipo 'chavosteam return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Down Street Alineación oficial del equipo 'FC Down Street' en el partido 2 - 0 chavosteam return Alineación oficial del equipo 'chavosteam return' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Down Street

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Street va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Martin Tymovčák, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Blažej Zápotočný va donar a Street un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): El gol de falta de Richard Lodňan sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 29 i ampliar l'avantatge de Street a 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a René Vaňovec de Street la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Richard Lodňan de Street es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

chavosteam return

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Adrián Marrone marqués l'empat. Al minut 24 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): chavosteam va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Juan Antonio Valmaseda va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Antonio Valmaseda estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martín García de Ocariz, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de chavosteam, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Maximilian Portisch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.