Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736697557

Amistoso (Int.) 736697557 Información oficial sobre el partido 736697557 en Hattrick

23.07.2024 18:30:00

Konihaasen Freiburg e.V. Alineación oficial del equipo 'Konihaasen Freiburg e.V.' en el partido 1 - 4 FCMambo Alineación oficial del equipo 'FCMambo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Konihaasen Freiburg e.V. Alineación oficial del equipo 'Konihaasen Freiburg e.V.' en el partido 2 - 0 FCMambo Alineación oficial del equipo 'FCMambo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konihaasen Freiburg e.V.

Goles Goles

  • 104 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Konihaasen al minut 59. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Samuel Manner va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 40 amb una falta ben llançada per en Samuel Manner, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Moritz Wildeshausen de Konihaasen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FCMambo

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Otton Dakowicz sempre és una garantia. Al minut 14, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Birago Falémé marcar el 0 - 1 per al FCMambo.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Otton Dakowicz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a FCMambo.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): FCMambo va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Davy Shelley, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carl-William Olsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, FCMambo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nik Jambrošič.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCMambo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Otton Dakowicz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El FCMambo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Birago Falémé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.