Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736696889

Amistoso (Int., RC) 736696889 Información oficial sobre el partido 736696889 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido 0 - 4 Perth Pirates Alineación oficial del equipo 'Perth Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido 2 - 0 Perth Pirates Alineación oficial del equipo 'Perth Pirates' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fofisanos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Fofisanos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Castelldasens va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Denzil Ducrepin.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Javier Soriano de Fofisanos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan Justo Fernán García des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Soriano de Fofisanos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Acoidan Torres es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Perth Pirates

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pirates va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Licínio Alves Lopes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Licínio Alves Lopes sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ricardo Hutchinson que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pirates per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 69. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Licínio Alves Lopes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Pirates l'avantatge per 0 - 4. Leroy Peters en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pirates va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Chris Sampson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Maurice Lashley va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Maurice Lashley de Pirates va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.