Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736696858

Amistoso (Int., RC) 736696858 Información oficial sobre el partido 736696858 en Hattrick

23.07.2024 18:25:00

Mikechester United Alineación oficial del equipo 'Mikechester United' en el partido 4 - 5 Cicoa FC Alineación oficial del equipo 'Cicoa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Mikechester United Alineación oficial del equipo 'Mikechester United' en el partido 3 - 6 Cicoa FC Alineación oficial del equipo 'Cicoa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mikechester United

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pankraz Düsing va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 5.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Pankraz Düsing de MiUn, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El MiUn sempre confia amb les genialitats d'en László Kubitschke; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 4.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del MiUn amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Cornel Baic en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Troje Rischer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 21, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cornel Baic hauria d'haver estat gol al minut 61 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Cornel Baic va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Eike Langenhorn va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Günther Doesburg de MiUn es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cicoa FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Diego Suárez-Vértiz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 8.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Danny Asper marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Carlos Matapozuelos va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 31 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hans Tordeurs de Cicoa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 64 de partit.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador de Cicoa Neil Francis va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 79 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Brady Harris quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilor Weissman de Cicoa es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.