Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736696842

Amistoso (Int., RC) 736696842 Información oficial sobre el partido 736696842 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

C.D. Mopa Alineación oficial del equipo 'C.D. Mopa' en el partido 4 - 3 RC Arsenal Opava Alineación oficial del equipo 'RC Arsenal Opava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Mopa Alineación oficial del equipo 'C.D. Mopa' en el partido 2 - 3 RC Arsenal Opava Alineación oficial del equipo 'RC Arsenal Opava' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mopa

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Abel Alacambra va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Mopa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Queralt Guitart, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mopa s'esgargamellaven dempeus per esperonar Abel Alacambra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 114 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 123 Minuto 115 (Gol por la derecha): Passats 115 minuts, Milan Šimek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Mopa es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hermóxenes Carnota va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Josef Bačo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Queralt Guitart! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abel Alacambra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Mopa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramón Donado en un 1 contra 1 amb el porter Josef Bačo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

RC Arsenal Opava

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ladislav Picmaus va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Arsenal van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 84, quan Rodrigo Cao va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 110 (Gol por la derecha): El jugador de Arsenal Štefan Kutlák va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 110 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Antti-Jussi Tamminen de Arsenal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antti-Jussi Tamminen.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teodor Hartman de Arsenal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.