Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736695488

Amistoso (Int., RC) 736695488 Información oficial sobre el partido 736695488 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 6 - 3 Etruria Calcio Alineación oficial del equipo 'Etruria Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 6 - 1 Etruria Calcio Alineación oficial del equipo 'Etruria Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Septem_Fratres contenien la respiració mentre en Álvaro Gralla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Iván Buscemi de Septem_Fratres va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iván Buscemi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Septem_Fratres es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Buscemi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Septem_Fratres.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Septem_Fratres al minut 73, que va llançar ajustat al pal en Álvaro Gralla. 5 - 2 pels locals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexis Fachineiro va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Mir López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Nick Ludden una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Pierluigi Rusticali va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Maria Gavañach de Septem_Fratres es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Etruria Calcio

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tommaso Pacini que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Francesco Pilotto va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 5 - 3 va ser Francesco Pilotto. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Etruria a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Filippo Totti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Juraj Masár de Etruria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.