Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736694442

Amistoso (Int.) 736694442 Información oficial sobre el partido 736694442 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

F.C. Olaf Alineación oficial del equipo 'F.C. Olaf' en el partido 6 - 2 Dan-nati Alineación oficial del equipo 'Dan-nati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Olaf Alineación oficial del equipo 'F.C. Olaf' en el partido 5 - 0 Dan-nati Alineación oficial del equipo 'Dan-nati' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Olaf

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Marijn van Pelt, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C. es posava per davant!
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, F.C. va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marijn van Pelt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): F.C. va augmentar la diferència quan Rica Lopes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Amorrortu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Severino Taín va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Marijn van Pelt va incrementar l'avantatge de F.C. amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El F.C. ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Amorrortu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severino Taín de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dan-nati

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Cristian Marcialis de Dan-nati va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 2 va ser Stephan Otterstedt. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Francesco Ciarniello sol davant la porteria al minut 17, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gandalf Gunzburg estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Cristian Marcialis, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dan-nati va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de João Jorge Vilela Silva va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, João Jorge Vilela Silva de Dan-nati va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.