Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736693554

Amistoso 736693554 Información oficial sobre el partido 736693554 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Paladium fc Alineación oficial del equipo 'Paladium fc' en el partido 4 - 0 Calle Holguín Alineación oficial del equipo 'Calle Holguín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Paladium fc Alineación oficial del equipo 'Paladium fc' en el partido 6 - 0 Calle Holguín Alineación oficial del equipo 'Calle Holguín' en el partido
Tiene mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paladium fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Samuel Rubio Sáez de Paladium, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Mădălin Gresoiu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Paladium va augmentar la diferència quan Samuel Rubio Sáez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Hamid Bin Fahad Al-Mannai va augmentar la diferència de Paladium a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Faouzi Ouhaki al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Agostinho Sampaio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raf Gyselinck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hamid Bin Fahad Al-Mannai, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Holguín. La jugada d'estratègia del Paladium per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rubén Leon Santos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Paladium sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Brandon Manuhutu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yvon Guillaume es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Calle Holguín

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Marko Bajec era fer passades de llarga distància. Al minut 36 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Marian Hobincu però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Holguín va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ignacio Calahorra va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Paco Verganza, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.