Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736692623

Amistoso 736692623 Información oficial sobre el partido 736692623 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Racing Club de Espinardo Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Espinardo' en el partido 2 - 2 initeam Alineación oficial del equipo 'initeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Club de Espinardo Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Espinardo' en el partido 3 - 0 initeam Alineación oficial del equipo 'initeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club de Espinardo

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Pierino Luzzi va donar a RESPINARDO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Mauro Gradilla s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29, RESPINARDO va disposar d'un penal a favor, però el xut de Lovrenc Balant va ser aturat per Jaime Sierra.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lovrenc Balant, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Mauro Gradilla va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Jaime Sierra va fer una magnífica aturada al minut 77, tot i el bon llançament de falta de Lovrenc Balant.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Víctor Ludeña va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lovrenc Balant! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

initeam

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Przemysław Taradejna va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, initeam, al minut 41. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 69, quan Danél Laborde Barreres va posar els visitants initeam per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de initeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Manzanares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jon Ander Areskurenaga de initeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.