Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736689902

Amistoso (Int., RC) 736689902 Información oficial sobre el partido 736689902 en Hattrick

24.07.2024 22:00:00

Boss bastiao Alineación oficial del equipo 'Boss bastiao' en el partido 3 - 6 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boss bastiao Alineación oficial del equipo 'Boss bastiao' en el partido 1 - 2 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
Tiene suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boss bastiao

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): bastiao prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Duarte Ferreira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Layth Al-Naimai es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el bastiao va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gianluca Natale, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diamantino Moreira de bastiao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The NerdyGeeks

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bastiao. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Amer Santos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NerdyGeeks es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 30.
  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Amer Santos va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Carlos Escoiquiz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 99 (Gol por el centro): En Alfredo Martínez de Franco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 99 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 183 Minuto 111 (Gol por la derecha): Al minut 111, un xut de Amer Santos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 113 (Gol por el centro): Al minut 113, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Escoiquiz va augmentar l'avantatge de NerdyGeeks a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Mahmoud Al-Zoubi quasi aconsegueix empatar per NerdyGeeks al minut 13, però Joseph Patience Kulemfuka va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Saad Kawood va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joseph Patience Kulemfuka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del NerdyGeeks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mahmad Ismail El-Wahesh, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): NerdyGeeks va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Saad Kawood va quedar-se sol davant el porter Joseph Patience Kulemfuka, però aquest va poder aturar el xut.