Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736689643

Amistoso (Int.) 736689643 Información oficial sobre el partido 736689643 en Hattrick

24.07.2024 21:50:00

Rocco's Club Alineación oficial del equipo 'Rocco's Club' en el partido 2 - 6 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rocco's Club Alineación oficial del equipo 'Rocco's Club' en el partido 2 - 4 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocco's Club

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, Gabriel Canales va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Rocco's per la dreta va donar com a resultat un gol de Endy López al minut 71 que reduïa la distància a 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ender Montoya.

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Telmo Berbegal va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 24.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Guillaume Tassou Zakari va augmentar l'avantatge de Paixalet a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Guillaume Tassou Zakari va augmentar l'avantatge de Paixalet a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, un xut de Guillaume Tassou Zakari des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Paixalet, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Horacio Roig va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 5.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Paixalet sempre confia amb les genialitats d'en Dovas Ostapenkovas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dovas Ostapenkovas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Guillaume Tassou Zakari va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steven Højbjerg de Paixalet es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.