Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736689524

Amistoso (RC) 736689524 Información oficial sobre el partido 736689524 en Hattrick

24.07.2024 12:20:00

Llamera CF Alineación oficial del equipo 'Llamera CF' en el partido 3 - 5 Suministros Alonso Alineación oficial del equipo 'Suministros Alonso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Llamera CF Alineación oficial del equipo 'Llamera CF' en el partido 4 - 2 Suministros Alonso Alineación oficial del equipo 'Suministros Alonso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llamera CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Llamera van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Quique Juez en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Llamera va reduir el marcador al minut 85 a 2 - 3 quan Pep Lluís Treig va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Passat el minut 86 de joc, Ramon Àngel Fontquerni facilitava les coses al Llamera amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts disputats, Pontus Wästerén gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Javier Corral va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ramon Àngel Fontquerni va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 82, i va passar la pilota a Rafael Ortiz de Galisteo, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Pontus Wästerén de Llamera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Suministros Alonso

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gabriel Wehrheim va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Gerald Griffin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a Suministros.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Harkaitz Janaritz va augmentar l'avantatge de Suministros a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 170 Minuto 104 (Gol de falta): Gerald Griffin va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 104. 3 - 4 per a Suministros.
  • 183 Minuto 106 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 106, Suministros va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Damián Armas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Ollie Avontuur va estar a punt de posar per davant a Suministros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martí Clapers va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Ioyaga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rosario Gallori va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Suministros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Ioyaga va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Ollie Avontuur va marcar al minut 96 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jon Ander Berolegi.