Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736688047

Amistoso 736688047 Información oficial sobre el partido 736688047 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Real Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sevilla Balompié' en el partido 3 - 1 Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sevilla Balompié' en el partido 0 - 1 Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco Osorio Zayas sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 4 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Balompié sempre confia amb les genialitats d'en Francisco Osorio Zayas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Francisco Osorio Zayas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Balompié.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Osorio Zayas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Balompié ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Osorio Zayas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Simone Martone va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mukagali Gabbasov de Balompié va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Manquepierda FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Manquepierda va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manuel Ridao, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Iosif Lazaropoulos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 19 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Manquepierda van pujar a rematar. Però en Erwin van der Vlist la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iosif Lazaropoulos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.