Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736688035

Amistoso (Int., RC) 736688035 Información oficial sobre el partido 736688035 en Hattrick

24.07.2024 16:00:00

Fyllingen IL Alineación oficial del equipo 'Fyllingen IL' en el partido 0 - 1 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fyllingen IL Alineación oficial del equipo 'Fyllingen IL' en el partido 0 - 2 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fyllingen IL

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Ali Moutaraji marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Dan Popa que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvestre Mackenney de Fyllingen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Taladrator United

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Javier Esqueda de Taladrator va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Javier Esqueda de Taladrator, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Juan Jesús Gaver va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Altai Jantoshev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Taladrator que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Éstoa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Diego Lera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordi Corder després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Altai Jantoshev va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Esqueda es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Mazo López, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Mazo López va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Taladrator quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Mazo López va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): 林 (Lin) 泉勇 (Quanyong) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Esqueda de Taladrator amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.