Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736687630

Amistoso (Int.) 736687630 Información oficial sobre el partido 736687630 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

UDA Propofol Alineación oficial del equipo 'UDA Propofol' en el partido 2 - 2 Soyuz F.C Alineación oficial del equipo 'Soyuz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UDA Propofol Alineación oficial del equipo 'UDA Propofol' en el partido 3 - 1 Soyuz F.C Alineación oficial del equipo 'Soyuz F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDA Propofol

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Propofol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leopold Serradesanferm va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del Propofol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Vittorio Marsala en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Propofol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Nava va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michal Nevedel.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Rueda Mañeru va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Michal Nevedel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Propofol va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Leopold Serradesanferm va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Propofol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan José Bon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Enrique José Arnaldo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Propofol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Vittorio Marsala del Propofol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Soyuz F.C

Goles Goles

  • 136 Minuto 24 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de José Álvarez Cabiro va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ramón Igoa se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 24 per a Soyuz.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Paco Settier des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.