Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736684611

Amistoso (Int.) 736684611 Información oficial sobre el partido 736684611 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Vuelve esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Vuelve esquiando en plano' en el partido 3 - 4 La team Guillouche Alineación oficial del equipo 'La team Guillouche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vuelve esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Vuelve esquiando en plano' en el partido 0 - 6 La team Guillouche Alineación oficial del equipo 'La team Guillouche' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vuelve esquiando en plano

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Tore Brakstad va donar a esquiando un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de esquiando pel centre va donar un gran resultat: el gol de Magnus Lennart Donhauser va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pepito Corres de esquiando va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Tauan Accioli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ibon Guzmán Ibáñez.

La team Guillouche

Goles Goles

  • 154 Minuto 43 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Geoffroy Chasles. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Guillouche seguien lluitant fins al final. Al minut 58, fruit d'aquests esforços, Yvann Bouin va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Guillouche al minut 69. Geoffroy Chasles va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Guillouche va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 90. Miguel Antonio Pedernera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Claude Grénot al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlad Oneaţă de Guillouche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.