Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736681100

Amistoso (Int., RC) 736681100 Información oficial sobre el partido 736681100 en Hattrick

24.07.2024 15:25:00

Yes_We_Can Alineación oficial del equipo 'Yes_We_Can' en el partido 6 - 2 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Yes_We_Can Alineación oficial del equipo 'Yes_We_Can' en el partido 7 - 0 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yes_We_Can

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yoanne Ploquin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, We_did_it es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Yoanne Ploquin es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Sevan Desmettre entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al We_did_it, un peu providencial d'en Henrique Caetano va situar el 3-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de We_did_it al minut 39, que va llançar ajustat al pal en Francis Conard. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de We_did_it va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquin Bérot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Jean-Etienne Goubin va incrementar l'avantatge de We_did_it amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Colas Le Gentil va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierre-Alain Guichard va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Pierre-Alain Guichard gairebé va marcar per a We_did_it des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En François Suko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.F. ALKBER

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Václav Hálek conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-1
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, ALKBER va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Ramón Cal va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ALKBER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Siamak Mostafaei va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): ALKBER va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Gasque de ALKBER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Václav Hálek de ALKBER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.