Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736679652

Amistoso (Int.) 736679652 Información oficial sobre el partido 736679652 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Mataleones Alineación oficial del equipo 'Mataleones' en el partido 1 - 2 Galaxy. Alineación oficial del equipo 'Galaxy.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mataleones Alineación oficial del equipo 'Mataleones' en el partido 0 - 5 Galaxy. Alineación oficial del equipo 'Galaxy.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataleones

Goles Goles

  • 110 Minuto 19 (Gol de falta): L'empat per part de Mataleones va arribar al minut 19 quan Lluc Farriols va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Lluc Farriols va estar a punt d'empatar per a Mataleones quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 莫 (Mo) 存良 (Cunliang) va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Francisco Vergara va servir per deixar enrere el gegant Glen Vellinga al minut 59, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Abdelouassi Alkhiati va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mataleones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Galaxy.

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Torleif Henriksson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Galaxy prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Glen Vellinga.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Harry Schablitzki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Galaxy quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Glen Vellinga va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.