Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736676500

Amistoso (Int., RC) 736676500 Información oficial sobre el partido 736676500 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 3 - 0 Klub der Roten Affen Alineación oficial del equipo 'Klub der Roten Affen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 5 - 0 Klub der Roten Affen Alineación oficial del equipo 'Klub der Roten Affen' en el partido
Tiene mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Rosalío Lourido va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cosme Ganer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Lleida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Lleida va aconseguir el 3 - 0 quan Mariano Forcia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Lleida va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Mërtir Topi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Lleida va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Inazio Azkarrun va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hugo Mehlwurm.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Lleida van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Mariano Forcia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Klub der Roten Affen

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 41, tothom va saber perquè en Gerhard Duetz era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Pianu de Roten amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Valerio Pianu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.