Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736676466

Amistoso (Int., RC) 736676466 Información oficial sobre el partido 736676466 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido 2 - 4 FC Radar Alineación oficial del equipo 'FC Radar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido 1 - 1 FC Radar Alineación oficial del equipo 'FC Radar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fort pienc

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Ole Fjukmoen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pienc, al minut 7. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Ole Fjukmoen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Corrado Orioto de pienc es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

FC Radar

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Bartosz Łaciak de Radar va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Filemon Zawadziec va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Yves Poiraudeau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Radar.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Przemysław Dobija de Radar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Przemysław Dobija ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Zbigniew Kłysz va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jürgen Luckwald, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 15 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yves Poiraudeau va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Yves Poiraudeau va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guayasent Peña Serrano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Przemysław Dobija que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): En Jürgen Luckwald, al minut 38 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Adexe Martínez Blázquez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Guayasent Peña Serrano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zbigniew Kłysz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.