Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736671224

Amistoso (Int.) 736671224 Información oficial sobre el partido 736671224 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

TITANES1980 Alineación oficial del equipo 'TITANES1980' en el partido 5 - 1 Håsssokkan Oldboys Alineación oficial del equipo 'Håsssokkan Oldboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TITANES1980 Alineación oficial del equipo 'TITANES1980' en el partido 3 - 0 Håsssokkan Oldboys Alineación oficial del equipo 'Håsssokkan Oldboys' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TITANES1980

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 19 minuts quan Diogo Filipe da Rocha va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Vittorio Calzolari, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Pablo Pérez de TTN80 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 46 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TTN80 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Pérez va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TTN80 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julián Nardini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pablo Pérez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Diogo Filipe da Rocha perquè aconseguís el 5 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): TTN80 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Diogo Filipe da Rocha va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Lauri Muje es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 225 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Lauri Muje de TTN80 va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Josep Buixassa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Walther Fjellheim va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Queralt Ódena per la seva rapidesa. Al minut 70 va intentar marxar per velocitat d'en Finlay Pamic, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Queralt Ódena de TTN80 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Håsssokkan Oldboys

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 39 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Nils Alnæs.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ronny Kvisvik va fer una jugada per la banda esquerra, però Silvio Cagigal va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Sixten Rudi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Silvio Cagigal va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Knut Brevik de Håsssokkan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Finlay Pamic de Håsssokkan es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.