Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736659803

Amistoso (RC) 736659803 Información oficial sobre el partido 736659803 en Hattrick

24.07.2024 12:20:00

R.C Deportivo de la Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Deportivo de la Coruña' en el partido 3 - 1 Getafe Thunder International Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
R.C Deportivo de la Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Deportivo de la Coruña' en el partido 6 - 0 Getafe Thunder International Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder International' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Deportivo de la Coruña

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Deportivo va ser Diego Tristán.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Deportivo s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Bichr Barkouch per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Deportivo a 3 - 1. Abdelghafour Jloun va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Zar Nay Hmue gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Darrell Woodward, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Darrell Woodward va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Zar Nay Hmue, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Getafe Thunder International

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Alexandru Cristea va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): International va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kostadin Dragostinov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.